God kväll allesammans!
Imorgon är det ungdomsmässan i Eslöv (På medborgarhuset kl. 9.00-16.00) och mitt bord är klart :)
Mitt bord står inte mitt i smeten utan nere vid baren längst in mot ett hörn. Mellan baren och toaletterna för att vara med exakt, så det är bara till att komma ner och hälsa och ta in er massa information :) Emma min underbara vän kommer till att stå där med mig vilket jag är oerhört glad för. För visst blir dagen bättre med en nära vän vid sin sida?

Blev förresten rånad i dag. Av APOTEKET!.. Gick upp till min läkare idag för att få svaren på mina prover och det slutade med en kostnad på 560kr för medicin. Mindre skoj måste ja ju säg! Så man får ju bara hoppas på att de 6tabletterna jag dagligen ska ta i en vackas tid hjälper. Visst ja! Det är för mitt magsår..
Men nej nu kallar böckerna igen. Sitter just nu hemma hos älsklingen som är inne i sovrummet och nattar sötnosen.

Imorgon är det Valbog och det kommer vara grillning hemma hos mig på kvällen men jag lovar att lägga upp bilder på både valborgskvällen och ungdomsmässan innan helgen är slut.
Gå förresten gärna in och kolla bilderna på min bilddagbok: 890212 :)
Men nej nu gäller det att läsa böcker som "Vadå feminist", "slå tillbaka" och "Hur mäns sexuella våld påverkar kvinnors hälsa" Men hoppas ni får en trevlig kväll i allafall och glöm inte ungdomsmässan i morgon :)
/Eviie
Livet som Evelina Långström | | En kommentar |
Upp