Månadens uppdatering

Jag har räknat ut att jag endast har EN dag helt ledig i sommar, då jag både är barn och jobbfri, så snacka om att jag kommer sova den dagen och ta igen all sömnbrist! Min pollenallergi har blivit extremt jobbig nu på senare tid. Den är så pass jobbig att jag vaknar flera gånger om natten av att jag inte kan andas :( Går nu på kortisontabletter och kortisnässpray för att underlätta det hela...men känner ändå inte att sömnen blir mycket bättre än så :( Tyck synd om mig, tack!

Jag har flyttat by the way och stormtrivs med att bo sååå nära dagis, jobb, familj och vännerna! Har bästa vännerna Emma och Agge bara en stenkast hemifrån och det är lyx kan jag lova! Cyklade bort till Agge igår kväll och höll tjejkväll med jordgubbar, toblerone, grädde och tjejsnack DeLux! Så jäkla gött, vet ni!  Det har vairt jättekul att inreda det nya hemmet, speciellt Alvas lilla rum. Det är dock inte klart än, mer ska upp på väggarna och en sänghimmel ska komma på plats, så att "sovdelen" skärmas av lite från all lekyta. Vad tycker du om hur det ser ut just nu? Har du några idéer på förbättring så tar jag gärna emot dem :) lämna gärna en kommentar :)

Kopparna på tavellisten är mest dekoration då dem är av porsolin men Alva hämtar pallen inne på toaletten och plockar ner dem, haha! Hon har inte riktigt förstått innebörden av vad dekoration är, misstänker jag :D

En hissgardin av någon form ska upp i fönstret senare, ska bara förälska mig i en först :)



Jag har fortfarand inte kommit iväg till frisören och funderar fortfarande på att klippa lugg... Vill även göra en totalförändring och testa en helt ny frisyr. Vet du en grym frisör så hör gärna av dig :)

Angående tjejtidningen så håller jag fortfarande på att kontakta sponsorer för att kunna trycka upp så många som möjligt och när sponsringen är klar kommer tidningen upp här i pdf-fil. Jag ska träffa Tjejjouren i Eslöv på fredag för att diskutera eventuell sponsring ifrån dem.

I övrigt så händer det nog inte så mycket så vi får helt enkelt se när nästa uppdatering kommer. Until then, take care! <3



Livet som Evelina Långström | | Kommentera |
Upp