trött bloggerska.

Är på väg till sängen och känner att nu är det bannemej dags att blogga lite. Det har hät massor sedan sist men trots det så kommer det bli ett relativt kort inlägg för jag är såååå trött!

Jag har blivit anställd på Jysk i Eslöv som semestervikarie och håller just nu på att lära mig yrket. Jag trivs redan jättebra både med arbetsplatsen och mina kollegor. Självklart hoppas jag på timmar efter sommaren också men vi får se vad som händer.

Jag fick slutbetyget MVG på mitt projektarbete -  Tjejtidningen!! Kommer lägga upp den i pdf här inom kort så att ni kan få ta del av mitt mästerverk :) Är fruktansvärt stolt över mitt arbete med tidiningen och har hört många som sagt att jag borde fortsätta med den. Har då till och med fått några prenumeranter för att bekosta den! Så vi får väl se, kommer kanske en tidning till?

Min flytt har blivit framflyttad till den 10/6 istället vilket både är på gott och ont. Är fruktansvärt drygt och vänta ut tiden men sen är det skönt att flytten blir av när skolan är slut. Har två prov nästa vecka och känner med mig att hade flytten blivit av nu i helgen så hade pluggandet blivit lidande.

I övrigt har det inte hänt något direkt märkvärdigt, har umgåtts en hel del men nära och kära. Lunchat med syster och Emma, haft playdate med Anna och Milo och slingat lillasysters hår :) Jag ska förresten boka tid hos frissa nu, dags att förnya håret lite och är nog faktiskt lite sugen på lugg igen. Vad tycker du? Lugg eller inte?

Livet som Evelina Långström | | En kommentar |
Upp