Dramaqueen

"Sluta vara en sådan dramaqueen" hör jag Agge säga till mig i telefonen. Dessa ord får min hjärna till att gå på högvarv. Seriöst, Eve? Varför ska jag ALLTID stöta bort det som är bra? Varför ska jag ALLTID överanalysera Allt?! Det är sjukt irriterande - för min egen del och troligen nog för mina närmsta som tvingas lyssna på det hela... alltid...

Men jag har verkligen tusen tankar i min skalle. Tankar som ständigt finns med mig och ända sen jag slutade blogga så pass öppet så försvinner dem absolut inte! Minsta lilla sak kan jag överanalysera och typ "tracka ner" tills jag tröttnat. Till vilken menning? Var kan jag kasta ut all den energi som mina tankar ger mig om inte just på analyserandet?

Men men... över till något helt annat. Jag har sagt upp mitt avtal på Aktiv eftersom det bara var en massa pengar i sjön. Nu går jag faktiskt och simmar!! Riktigt skönt är det också :)
Jag jobbar på som aldrig förr känns det som, har inte mycket ledigt men ni vet ju hur jag är: Måste ha många bollar i luften ;) Min kalender är seriöst en hel djungel. För att organisera upp kaoset har jag 5 stycken färger  som betyder olika saker som Jysk (blå), AGK (grön), Dagis (rosa), Skola (orange), träning (gul). Sinnessjukt va?

NU ska jag ta mig en dusch, försöka rensa skallen lite till och sen sätta mig med skolarbete. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Hässleholm. Jag ska på min första utbildning (Sales&Service) med Jysk och det är något jag verkligen ser fram emot :) Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha!
Uncategorized | | Kommentera |
Upp