Sjukstuga

På julaftons kväll fick lillebror feber och låg kass i två dagar, vilket resulterade i att Alva flydde till Daniel och vi fick hoppa över sista julfirandet med kusinerna. Nu ligger Alva magsjuk så vi får fira nyår i vår mysiga ensamhet.

 

Lägger in några bilder från julafton. Fick tyvärr inte ett familjefoto och lillebror sov igenom tomtens besök :( Alva fick massvis med fina julklappar i Stehag och favoriterna blev tavlan på Anna och Elsa (frost) som min lillasyster målade (får ta en bild och visa sen - Jättefin är den!!), påslakanset i frost, clipsdockor med slott och speldosa i en snöglob. Hemma hos pappa Daniel blev elsaklänningen och elsadockan stora favoriter :) Alva, liksom de flesta små flickor, älskar verkligen filmer frost och dess karaktärer :) Hon springer ofta rundor här hemma och sjunger låtarna från disneysuccén!

 

I Vilmers julklappshög hittade vi mycket fint och hans favoriter blev leksaksratt med musik, "boll i kasebana" och alfons åberg pussel.

 

 Klänningen Alva bär har mommo och moffa köpt till henne i London, här öppnar hon clipsdockorna och slottet. Paketet fick vi beställa från USA då hon hittat och tittat mycket på dessa på youtube.

 

 

  

 Kusinerna samlade med tomten. FV: Julian, Livia, Alva och en sovande Vilmer i tomtens knä.

 

 Årets bästa give-away julklappar blev tavlorna vi gjorde till vår morfar/farfar och till vår gammelfarmor Greta. Det är 5 generationer i handavtryck :) Verkligen ett minne för livet :)

kram, 

Evelina

Livet | | Kommentera |
Upp