En ledig måndag

Jag hade en ledig dag med barnen igår. 💕 Så skönt och så välbehövligt. Det har blivit en hel del jobb senaste tiden och det märks att det tar på barnen. Vilmer har blivit fruktansvärt mammig. Det blev en massa bus och lek hemma och efter lunchen tog vi oss ner till lekparken utanför oss. Barnen fick leka av sig lite och sen somnade lillebror i vagnen. Då tog vi en runda på stan där vi köpte födelsedagspresenter till Alvas nästkusin som ska firas på torsdag. 
 
  
 
 
 
 
Vi har rätt svårt att få lillebror i säng om kvällarna, så vi beslutade oss för att testa "vad den nu heter teorin". Teorin går ut på att man lägger ner barnet i sin säng och säger godnatt, lämnar rummet och låter barnet gråta 3 minuter. Därefter går man in igen (om barnet gråter) försöker trösta och lägger sen ner barnet igen, säger godnatt och går ut. Därefter väntar man 5 minuter innan man går in och så fortsätter det tills barnet somnat. Det funkade inte. Vilmer blev så arg. Vi har aldrig sett honom så frustrerade förrut. Stackarn. Vi gav upp efter ca 30 minuter då vi fått gå in till honom nog 4 ggr :( Har du några bra tips på nattningar? Dela gärna med dig :) Känner att vi vill ha lillebrors nattning i rutin innan bebis kommer i februari. 
 
Vi passade även på att åka och köpa vagn igår. Vilket kanonfynd vi gjorde! Det blev en Emmaljunga super viking inkl. regnskydd, skötväska och täcke+kudde för nästan inga pengar alls :) Vagnen är i superskick då den endast är några månader gammal. Vi (eller rättare sagt jag) vill ha zebrasuffletter istället för att få lite mer liv i den. Det får dock komma senare när vagnen kommer till mer användning, nu står den mest och glänser 😂 Det bästa med vagnen är att den går in i vår trånga lilla HISS med sittdelen där bak! Det trodde vi aldrig! Hade räknat med att behöva koppla av lillebrors sits varje gång. Vilken lycka! 😊
 
Bilden är förra ägarens.
 
Livet | | Kommentera |
Upp