Kvinnotryck

Fick precis ett intresant mail från Johanna Petersson från Kvinnotryck, Roks.
Där hon undrade om jag ville ställa upp och skriva en krönika om hur det är att jobba på/starta en tjejjour. Hur great är bara inte det?

För er som inte känner till Kvinnotryck så är det en tidning för tjejer/kvinnor som Roks (Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige) publicerar. En tidning som utkommer fyra gånger per år.
Och självklart ställer jag upp på detta :) Så just nu sitter jag och granaskar den redan vällästa Kvinnotryckstidningen jag har här hemma för tips, hihi.

Men för att byta samtalsämne lite så var jag, Daniel och sötnosen Jonathan på Tropikariet i Helsingborg idag, en tur innan jobbet. Där såg man ormar, apor, fåglar och massor annat. Men den varelse jag tyckte mest om var förvånadsvärt en Rocka. Jättefina, föll för deras bakdel konstigt nog, haha.

En liten påminelse: På Söndag drar Tjejjoursutbildningen på gång helt så ta ledigt mellan 10.00-15.00 och kom hit. För adress, ta kontakt med mig. Vi efterlyser hela tiden fler tjejer/kvinnor som vill engagera sig i frågor som rör våra rättigheter, föreläsa och hjälpa andra. Så hojta till och få er röst hörd!

Sköt om er allesammans så hörs vi senare. Kram
/ Eviie
Livet som Evelina Långström | | En kommentar |
Upp