En lyckad dag


JIPPY !!
I april blir det flytt! Vi fick lägenheten som jag berättat lite kort om tidigare!  Ser verkligen fram emot detta och kan tänka mig att börja packa redan nu, haha! Så här ser den ut. Är på första våningen och där finns en liten inhängnad gård utanför som man delar med 9 andra familjer. Portkod in på båda portarna så det verkar väldigt tryggt och säkert. Och där finns badkar!! Wiihoo!!
Idag var första skoldagen med lektioner och om jag får säga min menning så tyckte jag det gick jättebra. Jag verkar ha fått bra lärare och ett hyfsat schema. Trevliga kurskamrater verkar jag också ha fått. Nice, nice!
Så denna terminen kommer jag läsa: Svenska A, Matematik A, Engelska A, Religion A, Datorkunskap, Filosofi och Psykologi A. Anledningen till alla A-kurser är för att jag inte gått gymnasiet så det är det jag ska läsa nu. Och konstigt nog så ser jag verklig fram emot denna terminen. Kanske beror det på att jag blivit mer mogen och mottaglig för studier? …
Nej nu börjar klockan närma sig 22.00 och det är skoldag imorgon så nu kallar sängen. Du har väl inte missat att jag bloggar mycket mer på http://blogg.skanskan.se/sjalvhjalp/ så vill du veta det senaste, gå då först och främst in på skånskan.ses blogg :)
Ta hand om dig! / Evelina Långström
Livet som Evelina Långström | | Kommentera |
Upp