Fredagsfeelings

Idag fanns det fredagsfeeling på kontoret och alla hade planerat att checka ut redan vid ett. Jag var inte sen med att hänga på! Lönerna ska inte ut förrän nästa vecka så visst hinner jag klart på måndag, tänkte jag. And so I will.

Passade på att överraska kidsen med tidig hämtning och i stället för mellis mumsade vi på kex och jordgubbar. Därefter fick Alva den briljanta idén att hon ville ha fredagsfest! Så medan barnen skrev inbjudningskort till grannbarnen bakade jag muffins att bjuda på. Mellan kl 18 - 19 var det full fest på ovanvåningen med lite musik och lek.

Nu har jag nyss bäddat ner alla barnen och ska snart ner och fortsätta med några beställningar. Härlig fredag med andra ord! Hur har din varit?

Ni som har barn, hur länge får era vara uppe på helgerna? Vi brukar resonera som så att fredagar, då ska dem nattas kl 19.30 som en helt vanlig vardag medan lördagen kan dem vara uppe lite längre ca 21.00. Om vi inte gör något speciellt såklart!

Bilden är tagen igår från när det var grillkväll på förskolan. Supermysigt hade vi!

Och visst ja! För er som inte följer mig på Instagram kan jag berätta att intervjun i Hässleholm kändes jättebra! Jag får förhoppningsvis besked redan i slutet av nästa vecka. Så håll tummarna nu!





Livet, Lönespecialist | Praktik, fredagsfest, muffins | |
Upp