Fan vad jag trivs med mitt liv

Jag har börjat träffa en kille som får mig till att må så jäkla bra! Jag har seriöst ett brett leende på läpparna hela tiden och jag älskar det!! Det är länge sen jag mådde och kände så här. Nu när man håller på att lära känna varandra och så, så har det slagit mig hur mycket jag hunnit med sen jag började gymnasiet första gången. För att ge er en snabb inblick i mina tankar:
Jag har hunnit med/överlevt 3 förhållande (Demonen som misshandlade mig, Grahn som jag förlovade mig med och som sen var otrogen mot mig och Daniel som jag skapade den finaste på jorden med). Jag har påbörjat gymnasiet två gånger men aldrig fullföljt det, pluggat 3-4 terminer frisör i Danmark, 1 1/2 år på Sofielunds folkhögskola i Malmö, jobbat på 11 jobb varav jag är kvar på 4 ställen. Jag har grundat Tjejjouren i Eslöv som jag sedan blev utslängd ifrån på grund av seperationen med Daniel, jag har skapat mig ett brett nätverk och funnit mina närmsta vänner. Jag har flyttat hemifrån 2 gånger och påbörjat körkortet minst 5 gånger samt kuggat en gång. Och för att skriva det tydligt så har jag fött en underbar flicka som jag älskar över allt annat! Allt detta på 6 år och då är det säkert en hel del jag missat! Det är inte illa :D Allt detta har gjort mig till den person jag är idag. Allt detta har fått mig att lära mig vad som är viktigt, vad som är värt att kämpa för och vem som gör mig gott.

Jag läser nu in gymnasiet och är 900 poäng från mitt slutbetyg, pluggar till körkortet och bor ensam i en fin trea tillsammans med mitt älskade barn. Har fyra jobb som jag trivs med, har mina vänner och nu en underbar kille att dejta. Fan vad jag trivs med mitt liv! 


Livet som Evelina Långström | | En kommentar |
Upp